Nieuws

Besparen? Kijk nog eens goed naar uw contracten en abonnementen.

snelders_consulting_nieuws_juni_1

Uit een onlangs uitgevoerd onderzoek bleek heel verrassend dat veel bedrijven tegenvallende kosten hebben voor hun telefonie. Vooral bedrijven met meer dan 10 medewerkers gaven aan het lastig te vinden om hun telefoonkosten in de hand te houden. Blijkbaar is het verstrekken van een smartphone wat sneller gedaan dan stil te staan bij de consequenties van de terugkerende abonnementen. Dus, het kan zeker lonen om afspraken te maken over belgedrag en een eventuele bijdrage voor het abonnement.

 

Energiekosten!

Bekijk met regelmaat of er een energieaanbieder is die u een voordeliger contract aanbiedt. Nog interessanter, doe mee met een gezamenlijk energie-inkoopcollectief. Veel bedrijventerreinen hebben zoiets reeds georganiseerd. Is uw bedrijf niet gevestigd op een bedrijventerrein, vraag dan toch eens na of u zich kunt aansluiten.

 

Doorlopende contracten!

U zult verbaasd zijn hoeveel abonnementen en contracten u heeft. Van lidmaatschappen tot allerlei abonnementen. Het kan geen kwaad zo nu en dan eens te kijken of elk abonnement echt nodig is.

 

Samen inkopen!

U kunt een prima handelaar zijn, toch is het voordeel dat u kunt behalen door deel uit te maken van een inkoopcollectief veel groter. Daarom, kijk eens of u samen met andere ondernemers bepaalde zaken kunt inkopen.

Terug

Heeft u een vraag? Daag ons uit!