Over ons

Snelders Consulting kent haar oorsprong in 1995. Con en Marja Snelders waren tot dan toe beiden werkzaam geweest als relatiebeheerder bij enkele grotere accountantskantoren. “Maar waarom niet zelf aan de slag als ondernemer als je zo vaak bij andere ondernemers aanschuift om hen te adviseren?” Dat was zo ongeveer de gedachte die het ondernemersechtpaar deed besluiten om Snelders Consulting te starten.

 

Direct vanaf de start klopten de eerste ondernemers aan om klant te worden. De ervaring en kennis in combinatie met persoonlijke aandacht en een realistisch en aantrekkelijk tarief, maakten het voor vele klanten interessant om hun – vaak veel duurdere accountantsbureau – in te ruilen ten gunste van Snelders Consulting. De tevredenheid van bestaande klanten heeft ervoor gezorgd dat, tot op de dag van vandaag, het aantal klanten nog steeds toeneemt.

 

Inmiddels is Snelders Consulting zelf een middelgroot administratie- en advieskantoor met 16 medewerkers. Con en Marja Snelders zijn nog steeds een belangrijke spil in het web en aanspreekpunt voor klanten. Al is met de toetreding van Robert en Paula Bottram als partner en mede-eigenaar – in 2010 – niet alleen extra kennis in het kantoor aanwezig, maar is er vooral ook de garantie dat iedere klant de aandacht krijgt die hij verdient.

 

Snelders Consulting is geregistreerd als NOAB-adviesbureau.

 

Ondernemend, laagdrempelig en betrokken.

 

NOAB leden kennen de ondernemers in het MKB. NOAB leden zijn zelf ondernemer en spreken de taal van hun klanten. Hun vakkundigheid is gekoppeld aan ondernemerszin en dat betekent dat klanten geen hoge drempels hoeven te nemen en dat er binnen NOAB kantoren geen van negen-tot-vijf cultuur bestaat. NOAB kantoren werken oplossingsgericht. Dat gebeurt niet vanuit de pretentie, dat zij altijd en voor alles een panklare oplossing uit hun mouw kunnen schudden. In voorkomende gevallen kunnen de kantoren een beroep doen op specialisten. Deze gespecialiseerde vakmensen, die binnen de NOAB adviesgroep verenigd zijn, kunnen belangrijke bijdragen leveren aan het oplossen van problemen. In de NOAB Adviesgroep werken fiscalisten, accountants, advocaten en notarissen. Uiteraard heeft daarnaast vrijwel elk NOAB kantoor ook nog eigen relaties.

 
Integer en duidelijk.
De NOAB beroepscode zorgt ervoor dat ethisch handelen bij de leden hoog in het vaandel staat en heeft eigen gedrag- en beroepsregels. NOAB leden verlenen hun diensten conform de NOAB voorwaarden (leverings- en betalingsvoorwaarden). Bij problemen kan een beroep worden gedaan op een onafhankelijke Tuchtcollege en een College van Beroep. Daarnaast heeft elk NOAB lid verplicht een beroepsaansprakelijkheidsverzekering zodat de cliënt altijd schadeloos gesteld kan worden.

Contact opnemen

Heeft u een vraag?Daag ons uit!